Från mitt fönster

Från mitt fönster

Exponerat...

DebattPosted by Pär-Magnus Möller Mon, February 09, 2015 20:54:31

Expressen och Värnamo nyheter skrev om tiggarna varpå den främlingsfientliga nättidningen Exponerat snodde materialet och gjorde om det. En massa mail och konstigheter följde naturligtvis på detta. Det som intresserade mig särskilt var kommentarerna nedanför artikeln. Naturligtvis publicerades bild på mitt hus, telefonnummer och annat, men också en händelse som vår lokala SD-gruppering måste ha spritt:

Nu var det väl inte riktigt så att jag sprang i väg, eller flydde - men vad kan man begära av skribenter som inte är särskilt intresserade av sanningen. Efter åtskilliga besök på expeditionen där de vill att man skall lyssna på långa utläggningar om hur hemska alla muslimer är, så brister till sist intresset - det kan jag erkänna. Men tänk ändå - en Sverigedemokrat från Värnamo erbjudit sig att renovera gamla kaplansbostaden ... det projektet lade vi på is eftersom det var så dyrt, nästan miljonen... måste ringa upp honom och höra om han fortfarande är intresserad!

Vi får väl se vem som springer fortast då! :-)  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Pär-Magnus Möller Mon, February 09, 2015 23:11:24

Det har också sagts mig att man inte skall tala med "gubbarna" som kommer eftersom de spelar in allt man säger för att använda det komprometterande.... detta är väl bara ett bevis på att just detta sker!


Posted by SPLE Mon, February 09, 2015 22:06:13

Det är ett billigt trick att ställa motkrav på att man ska göra det ensam när någon argumenterar för att samhället solidariskt ska hjälpa invandrare. Det går inte att jämföra dimensionen på åtagandet vilket man givetvis förstår.

Så när Sd vill förstärka försvaret så betala det själva då, när de vill att A-kassan ska vara avgiftsfri så slanta upp ur egen ficka sverigedemokrater!

Sedan kan man återberätta anekdoter raljant och publicera telefonnummer så andra att använda för trakasserier. Det visar ju att Sd inte är en demokratisk rörelse utan huliganer som terroriserar de som säger emot. Därför måste de bekämpas med alla demokratiska medel. Partiernas samarbete mot Sd i riksdagen känns genast mycket relevant. Huliganer ska hållas utanför allt samarbete och aldrig någonsin släppas in.